Klub Hitohana Strona Główna » Sprawy bieżące » Indeks » Klubowicze

Klubowicze

zukori  
"gryzę."

ikona_postu Wysłany: 2009-06-21, 18:51

Członkowie naszego Klubu  (obecnie 107 osób)

Nazwa: Wiek: Płeć Skąd: O Sobie:
zukori 18 lat plec Gliwice/Zabrze "...mrau..."
Trzmiel 18 lat plec Tychy "Wannabe Art-Student"
Shide 17 lat plec Gliwice "Uczeń"
Syris_Darkness 17 lat plec Gliwice "Rysowanie, Otakowanie xD"
Emertha 17 lat plec Gliwice "Magic the Gathering ;3, RPG, fantasy... no i rysu, czytu, patrzenie w monitor PeCeTa xD"
Lil 17 lat plec Zabrze "Fotografuje, rysuje, transuje i śpiewa!"
Rychu 19 lat plec Gliwice -
Hea 16 lat - Zabrze "Ogląda anime, czyta, je i śpi"
Yashi/Yaku 15 lat plec Gliwice -
Khajitt 16 lat plec Gliwice "Uczennica"
Kashitsu 15 lat plec Gliwice "Obmyśla mroczny plan podbicia świata XD"
Chetah 14 lat plec Gliwice -
Mishia 14 lat plec Gliwice -
Endżi 15 lat plec Mielec "Turlanie mandarynek po podłodze"
Żurek 16 lat plec Zabrze -
Czapo-Chan 14 lat plec Gliwice "Ogląda Anime i Czyta Mangi.. Turla się po podłodze razem z NIAGINATO na SKS"
Dheila 17 lat plec Zabrze "Rysowanie, czytanie mang, zwłaszcza Shonen-ai i Yaoi >D"
kotf 16 lat plec Zabrze -
pusia 18 lat plec Gliwice "Próbuje przeżyć"
BBQ 16 lat plec Katowice "Rysowanie"
Darya 16 lat plec Strzelce Opolskie "Rysowanie"
Kage Paul 17 lat plec Rybnik -
Ari 17 lat plec Kędzierzyn-Koźle "Nauka"
Yo Otsai 14 lat plec Gliwice "Pisanie Powieści...."
Sephi 18 lat plec Chorzów "Manga ,Anime ,JRPG i RYSOWANIE ^^!"
Aki 17 lat plec Gliwice "Teatr i rysowanie ^_^!"
Gami-Chan 15 lat plec Gliwice -
Lulu Yakimono 14 lat plec Gliwice "Wymyślam wszystko co się da ~!"
Szakal 18 lat plec Gliwice-Knurów "Uczeń technikum, konwentowicz i cosplayer"
Lemon 14 lat plec Katowice "Uczennica"
Reii 18 lat plec Gliwice "Rysowanie i gra w MMORPG ^^""
Namida 15 lat plec Mysłowice "Interesuję się M&A. Czytam także książki fantasy."
Lesiu 15 lat plec Piekary Śląskie "Uczę się, a przynajmniej sprawiam takie wrażenie"
CloudySky 22 lata plec Gliwice(Trynek) "Wieczny student ;)"
Kisara 19 lat plec Ruda Śląska "Studia"
Koji 21 lat plec Zabrze "Student... szuka 25h na anime, mangi i dramy oraz robienie zdjęć i spanie"
Cici-chan 18 lat plec Olesno Śląskie -
Uzu 20 lat plec Gliwice-Knurów "Studia"
Rika-Kiu^ 13 lat plec Gliwice "Rysuję bardzo dużo, głównie smoki i mangę ^^, czasem fantasy.. oglądam Anime :3 ale to tak ogólnie ^^"
Crono 20 lat plec Sosnowiec "Mangą i anime interesuję się już kupę lat, mam pewne doświadczenie w organizacji wystaw. Poza m&a uwielbiam j-gry (rpg, bijatyki itp) Vova la play station xD i ogólnie japon.pngią, aaa i kuchnią wschodnią"
Yuiczek 20 lat plec Tychy "Obecnie barmanka, a od października studentka ratownictwa medycznego"
Klapek 19 lat plec Pyskowice "Głównie gram na gitarze i śpię"
Szyku 18 lat plec Gliwice-Knurów "Rysunek, fotografia, grafika cyfrowa oraz programowanie. Lubię czytać fantastykę i kryminały oraz jeździć na konwenty!"
Ziro 18 lat plec Gliwice-Knurów "Lubię Mangę i Anime"
Neko 15 lat plec Gliwice-Knurów "Aktualnie maniakalne poszukiwanie fanartów z Hetalii w sieci; ogółem to rysowanie, oglądanie anime, czytanie mang, ew. powieści fantasy."
Lisiu 18 lat plec Coria "Ambasador Hitohany w Hiszpanii, poza tym Freelancer."
Kamakiri 19 lat plec Piekary Śląskie "Prócz M&A to Hmnn..CorelDraw, AutoCAD itp. "
Sabaq no Gaara 18 lat plec Gliwice "Young God"
Kotomi 15 lat plec Gliwice "szkoła, oglądanie anime itp."
Gozu 17 lat plec Gliwice-Pyskowice "Hm, mały hikikomori. Śpię, oglądam, czytam, gram, słucham, czasem jem i uczę się."
Ayona 18 lat plec Gliwice "Zauroczona mangą i anime *.*."
Great Inu 15 lat plec Gliwice-Łabędy "Interesuję się M&A, Japonią oraz uczę się j.japońskiego, rysuję i jestem redaktorem Anime DOT Society."
Kocurek 16 lat plec Wrocław "wielki Sailortard, cosplaytard, Tomoyotard i Clamptard."
Kichisame 15 lat plec Gliwice "Nauka"
Przeta 16 lat plec Świętochłowice "Nauka i hodowanie fascynacji M&A oraz gier wideo "
McCarthy 17 lat plec Gliwice "Zajmuję się obecnie nauką w szkole :D Po szkole gram na gitarze (czasami na basie, ale to sporadycznie)."
Reivon 14 lat plec Gliwice "-"
Mina 15 lat plec Gliwice "-"
Senma 16 lat plec Zabrze "Nauka, "planowanie" przyszlości, fotografika i dorywcza praca."
komarEX 18 lat plec Rybnik "dużo anime"
Akane 18 lat plec Katowice "Cosplay, pilka nozna, fotografia "
Krandak 19 lat plec Gliwice "Aen Saevherne"
Riia 14 lat plec Gliwice "Nie lubie o sobie pisać =.= może kiedy indziej :D"
DerayaPayal 15 lat plec Gliwice "Sport, muzyka, muszę wspominać, że Japonia?, książki :) "
Marusera 19 lat plec Żywiec "Yaoistka z shota complex i manią na punkcie CLAMP'a"
Momo 14 lat plec Chorzów "Zwykle jestem osobą cichą, taką trzymającą się z boku... Hmm...jestem miła o.O"
Bartek 13 lat plec Gliwice " Jestem średniego wzrostu mam brązowe włosy i zielone oczy."
Halucyn 15 lat plec Gliwice " Jdla mnie się liczy to AIKIDO, AIKIDO i tylko AIKIDO (to taka sztuka walki dla zielonych) no i lubię mangi. Aaaa jeszcze filozofia: trza być twardym, nie miętkim tak w skrócie :)."
Morty 17 lat plec Gliwice " Hym... Wg osob trzecich cholerny romantyk, len, milosnik gier i polskiej fantastyki. Do tego ofc romantycznych serii xd."
Wrzask 18 lat plec Kraków " M&A, kultura japońska, grafika komputerowa, rysunek, muzyka, gry: RPG, strategiczne, logiczne oraz spanie do południa :)"
Lorak 15 lat plec Gliwice " Jestem wielkim otaku mangi Naruto. W wolnych chwilach lubię oglądać anime. Uwielbiam czytać książki z dziedziny fantastyki. "
Ryu 22 lata plec Zabrze " lubię pożartować , pooglądać ciekawe anime lub poczytać mange ,lubie fantasy i s-f ;p "
Kazumi 15 lat plec Żory "Otaku i fanatyczka Japonii "
Izabela 17 lat plec Bytom "Lubię anime, język angielski i bishounenów ;D. "
Fukuru 17 lat plec Łaziska Górne "Maka rządzi ~~ "
Anoteuss 15 lat plec Gliwice "Jestem miły, kulturalny, przyjacielski i otwarty na innych ludzi."
Minako 15 lat plec Bytom/Będzin "-"
Happy 16 lat plec Gliwice "To nie ja mam nierówno pod sufitem, to podłoga jest krzywa"
LoRo1987 22 lata plec Świętochłowice "Szalony, wiecznie młody, nie opisywalny w 2 zdaniach :P Jestem łasy na wasze Anime :D"
Tamaki 19 lat plec Orzesze "Tajemniczy fan Ouran High School Host Club"
Hayasa 14 lat plec Gliwice "Jestem miłośniczką mang, anime oraz interesuję się motorami"
Shizuru 16 lat plec Strzelce Opolskie "Zajmuję się pisaniem, yaoicowaniem (ale nie do przesady), hacerzowaniem i podobno uczeniem się."
Lotherien 19 lat plec Tychy "Mistrz Zua"
Tepes 16 lat plec Zabrze "Interesuję się, oprócz M&A, zagadnieniami informatycznymi, lubię języki obce ."
Sunako 16 lat plec Gliwice "Nie jestem kotem w którym tkwi odrobina cynizmu. Jestem cynkiem w którym tkwi odrobina kota."
Achroma 17 lat plec Gliwice "Lubię słodycze ^^"
Theitachi 14 lat plec Mysłowice "Listen, play, read and watch ;D"
Akiyochi 15 lat plec Bytom "ukeś kochający tęczę i czekoladę ;3"
Reichani 30 lat plec Gliwice "Część poznała mnie na konwencie, więc co będę dużo pisać, interesuję się m&a od dobrych kilku lat, ciężko określić, prócz tego lubię czytać fantasy, grać na konsolach."
Marek 'Maaku' Spychalski ;] 20 lat plec Gliwice "-"
Thomas 14 lat plec Katowice "Nauka, animy, koszykówka."
Papunia 17 lat plec Rybnik "-"

zukori  
"gryzę."

ikona_postu Wysłany: 2009-10-29, 19:41

Nazwa: Wiek: Płeć Skąd: O Sobie:
Ichibanboshi 18 lat plec Kędzierzyn-Koźle "-"
Melrok 20 lat plec Gliwice/Racibórz "JESTEM LENIEM -"
Taiyou 15 lat plec Gliwice "Kocham słońce, ciepło, dziewczyny, M&A i MUZYKĘ :* <3-"
Midian 18 lat plec Gliwice "-"
Natan 15 lat plec Katowice "Lubiem ciastka"
Sora 19 lat plec Katowice "Sora Wo Miagete"
Tuminure 19 lat plec Ruda Śląska "lubię konsole i znam Dajmosa xD"
Shioko 14 lat plec Gliwice ""
Sabriel_Kadamon 21 lat plec Ruda Śląska - Bykowina "mężczyzna uwieziony w kobiecym ciele "
-Karma- 14 lat plec Zabrze "Od j-Music wolę metal ^^."
Kapelino 20 lat plec Zabrze "Studentka Kultury Japonii ~To mówi chyba samo przez się XD ."
Detka 18 lat plec Gliwice "m&a... książki... historia sztuki... krówki (oprócz żywych^^)"
Rimi 16 lat plec Gliwice "-"
Nid 19 lat plec Goleniów "Wielbicielka kawy, rysowania i Nidusiów XD"
Samanthar 18 lat plec Gliwice "Życiowy optymista, sangwinik, osoba nader towarzyska i wesoła- o, cytuję, "wyglądzie przystojniejszego Pottera" :D. Zainspirowana światem, mająca wiele zainteresowań (nauki przyrodnicze, fotografia, Kung-Fu...)."
Winters 19 lat plec Gliwice "-
Alexander - plec Gliwice Co mnie nie zabija to mnie wzmacnia"-
Atta 19 lat plec Gliwice -"-
Moston 21 lat plec Katowice Niepoprawny optymista ;3"-
Emika Geya Yami 15 lat plec Gliwice -"-
Lonia 15 lat plec Nakło Śląskie Lubię placki i wszystko co ruszofe i puchate *.* XD"-
Greg 19 lat plec Knurów Nie jestem takim twardzielem jakiego zgrywam ;"-
Ballaad 13 lat plec Katowice " Interesuje się historią, siatkówką, piłką ręczna, anime i mangą. Mangą interesuję się od czwartej klasy podstawówki, zaś moim ulubionym tytułem jest Axis Powers Hetalia. Jestem wegetarianką z wyboru."
Kitsune 28 lat plec Gliwice =^^=
xYASHAx 20 lat plec Tychy Tak, to ja jestem tym tajemniczym ojcem Zukori. XD

sygnatura ◊

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi