| Naruto |
|
|
Wysłany: 2010-02-19, 23:18
|
|
>.<" dobrze, że Sakurze nie odbiło i faktycznie chciała go zabić. Też sądze, że wkroczy Naruto i tyle będzie z tej walki. Kur.. cze nie widze innego wyjścia dla Sasuke teraz jak zabić go >.> bo wątpie, że przemówienie Naruto by coś dało >.<"
Greg napisał/a: Ciekawe jak to się skończy bo się skończyć nie chce i ciągnie w nie skończoność ;F
nom... a na 42 tomie czytamy " liczba tomów przekroczyła czterdziestkę. Najwyższy czas pomalutku kończyć!" oO"
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-02-20, 01:17
|
|
Tia potłuka się moment sasuke użyje Amaterasu co pewnie go wykończy albo coś w tym stylu Karin pewnie się podleczy i może pomoże Sasuke Wpadnie tam Naruto Madara sobie przypomni że zostawił tam Sasuke i wróci po niego spuści wpierdziel Naruto . Albo stanie się coś czego nikt nie przewidywał np te dwa Kartofle z teamu Sasuke wpadną i mu pomogą
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-02-20, 09:05
|
|
Oooj.. wątpię, że Karin będzie jeszcze chciała pomagać Saskowi... Sama nie wiem co o tym myśleć Sasusia zabić raczej nie mogą, ale sam nie pokona Kaszalota, a więc jedynym wyjściem jest przybycie Madary i pewnie jeszcze coś Naruto pomiesza :P
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-02-20, 12:05
|
|
Nah, Karin już nie pomoże Sasuke raczej =p
A sasuke nie może na okrągło rozdawać amateratsu na prawo i lewo. Raz że zbyt szybko oślepnie a dwa że nie ma już tyle czakry a tu go czeka walka jeszcze z Kakashim, mając przed sobą jeszcze naruto co jest do przewidzenia. Imo to się skończy bez jakiegokolwiek roztrzygnięcia a Sasuke znowu im się wymknie XD
Btw, sasuke co najwyżej może być schwytany bo wątpie by Kishimoto zabił jedną z głownych postaci jak Sasuke. Już sama śmierć Jirai wielkie oburzenie wywołała swego czasu =p
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-02-25, 10:26
|
|
Karin uleczona, Sasek ślepnie, Sakura głupieje i do tego Naruto wpada na ostatniej stronie xD
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-02-25, 18:25
|
|
Naruto vs Sasuke (to było do przewidzenia >D)
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-02-25, 18:36
|
|
i teraz wyjdzie Itachi z Naruto znaczy się to coś co Itachi w nim zostawił i pojawi się pewnie Madara i się coś stanie
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-02-26, 21:26
|
|
i znów team 7 w komplecie... no ciekawa jestem jak to się potoczy teraz, szczególnie, że mamy wykończonego Sasuke vs osłabiony Kakashi, Naruto i Sakura, która mimo wszystko nie potrafiła go zabić. Zapowiadają się długie sceny monologu i walki :x
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-02-26, 22:20
|
|
być może saske ubije kaszalota i wszczepi sobie jego sharingana na mioejsce zniszczonego, w ten sposób osiągając wiecznego.
aaa i jeszcze drugi tom strona 67 ostrze miecza nie jest na zewnętrzej stronie zagięcia jak normalnie, tylko wewnętrznej. błąd
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-03-04, 18:28
|
|
ha! wiedziałam x D i znów Kishimoto zaskoczy nas trzecim wyjściem z całej sytuacji! Ale pojęcia nie mam o co może chodzić... oO
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-03-04, 20:01
|
|
Dzisiejszy chapter nie spełnił moich oczekiwań aczkolwiek i tak oceniam go dobrze. Przynajmniej była wymiana starych ataków (rasengan vs. chidori). Bardzo klimatyczne była "telepatyczna" rozmowa Sasuke i Naruto. Raczej ta walka nie będzie długa prawdopodobnie przyjdzie Madara i zabierze Sasuke. Ciekawe tylko jaka jest odpowiedź Naruto...
|
|
|
sygnatura ◊
"Nie przegrywa ten kto upada. Przegrywa ten kto się nie podnosi"
|
|
|
|
Wysłany: 2010-03-07, 15:04
|
|
Ostatnio przewidywałem koledze, że w najnowszym chapterze będzie ciągle dialog. Nie dużo się myliłem. Teraz przewiduję walkę nie wnoszącą raczej nic. Niech się pojawi Madara to może coś się stanie....
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-03-07, 15:11
|
|
komarEX napisał/a: Ostatnio przewidywałem koledze, że w najnowszym chapterze będzie ciągle dialog.
Ja się zdziwiłem, że była chociaż wymiana starych technik
komarEX napisał/a: Teraz przewiduję walkę nie wnoszącą raczej nic.
Pewnie Naruto zacznie wykonywać część pierwszą nawracania Sasuke
komarEX napisał/a: Niech się pojawi Madara to może coś się stanie....
Pojawi się pewnie za 2 chaptery, weźmie Sasuke i Emo przeszczepi sobie EMS
|
|
|
sygnatura ◊
|
|
|
|
Wysłany: 2010-03-12, 20:07
|
|
a ja dziś sobie obejrzę 1 odcinek Naruto :D wszyscy trąbią, że fajne, to spróbuję:p
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-03-12, 20:41
|
|
Dragon napisał/a: wszyscy trąbią, że fajne, to spróbuję:p
Zależy co lubisz
Mi się podobało zakończenie fillerów. Mimo iź przez cały czas fillery były nudne trzeba przyznać, że końcówka lekko zdziwiła.
|
|
|
sygnatura ◊
|
|
|
|
|
|