Klub Hitohana Strona Główna

Krok naprzód

Ifrexalis
[konto nieaktywne]

""

ikona_postu Wysłany: 2009-08-08, 01:10

Dzisiaj rozpoczyna się jeden z szumniej zapowiadanych konwentów krajowych - NatCON, który odbędzie się w Krakowie z inicjatywy poszerzonej ekipy Doji.
Klub do tego wydarzenia przygotowywał się jakiś czas, wynikiem czego sporo aktywnych jego członków znajdzie się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie (więcej szczegółów).
Z tego też względu prosimy wszystkie zainteresowane osoby o cierpliwość, gdyż kontakt będzie przez najbliższe dwa dni nieco utrudniony ~ zwyczajnie większość osób decyzyjnych nie będzie miała dostępu do serwisu.

Ponadto chciałbym poinformować, że ponownie nie odbędzie się premiera ostatecznego szablonu Hitohany. Na pewno jest to wina mojej opieszałości jak i poniekąd niewielkiej dozy wolnego czasu. Od chwili zakończenia poprzedniego wielkiego wydarzenia jakim był konwent Balcon miało miejsce sporo kosmetycznych zmian, poprawianie błędów i mozolne przystosowanie skryptu dla potrzeb klubu.
Przez tych parę lat zdążyłem natworzyć trochę styli, nauczyć się wielu rozwiązań, obserwować i staram się to wszystko skumulować w tym projekcie. Moim celem jest oddanie produktu gotowego, możliwie bezbłędnego - swoiste ukoronowanie całej pracy ze skryptem. Nie będę prosił o cierpliwość, ani przepraszał, bo ileż można. Nie chcę też upodabniać się do polityki 3d Realms, które już nie istnieje - ale cóż pozostaje poza "Będzie kiedy będzie".

Do następnego - a będzie to już oddanie pracy (jeśli dożyję).

Odpowiedz do tematu